Сирцеві пряники
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви, Рецепти сироїдіння, Рецепти для схуднення
Якщо ви любите експерименти з домашньою випічкою, обов'язково зверніть увагу на цей класний варіант, як приготувати сирцовиє пряники. Неймовірно солодкі, хрусткі зовні і м'які всередині.
Особливість цих пряників в тому, що вони готуються на основі цукрового сиропу. В даному варіанті вони ванільні, але ви можете додати корицю, імбир або м'ятний ароматизатор.
- Цукор - 1 Склянка
- Вода - 1/2 склянки
- Ванільний цукор - 1 Ст. Ложка
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 2.5 склянки (приблизно)
- Сода - 1 Чайна ложка
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Приготовим сироп. З'єднайте цукор з водою і поставте на вогонь. Варіть на повільному вогні до загусання.
В окрему миску просійте борошно і соду.
Яйце збийте з ванільним цукром.
Готовий сироп зніміть з вогню і остудіть до кімнатної температури.
Влийте сироп в яйце і збийте.
З'єднайте з борошном і замісити однорідне тісто.
Отщіпніте шматочок тесту, скачайте в кульку і викладіть на деко, застелене пергаментом.
Запікайте пряники при температурі 180 градусів 6-8 хвилин.
Не чекайте, поки вони підрум'яняться, пряники повинні вийти біленькими. Приємного чаювання!