Швидкі бургери
(покроковий рецепт з фото)
Ці бургери я готую завжди, коли хочеться чогось ситного, але лінь витрачати багато часу на приготування. Єдине, що потрібно зробити - швиденько обсмажити котлету з квасолі і зібрати бургер. Рецепт підійде для пісного меню і вегетаріанського харчування.
Нижче я докладніше розповім, як приготувати швидкі бургери. Замість квасолі можна взяти консервований нут або сочевицю, а булочки замінити на коржі піти.
- Булочка для бургера - 2 штуки
- Помідор - 1/2 штуки
- Авокадо - 1/2 штуки
- Шпинат - 5-10 грам
- Квасоля консервована - 1 банку
- Борошно вівсяне - 4 Ст. Ложки
- Лимон - 1/2 штуки
- Грибний соус пісний - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Часник гранульований - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Лук гранульований - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Виделкою розімніть квасоля, повинно вийти пюре зі шматочками квасолі.
Додайте спеції і сіль, потім всипте борошно. Гарненько все перемішайте.
Розділіть масу на дві частини, сформуйте котлети за розміром булочок.
Розігрійте сковороду на середньому вогні. Обсмажте котлети з двох сторін у великій кількості масла до хрусткої скоринки. На кожну сторону піде приблизно по 4 хвилини.
Акуратно перекладіть котлети на паперову серветку, щоб вбралося зайве масло.
Наріжте помідор кружечками. Авокадо розімніть вилкою в пюре, додайте лимонний сік, сухий часник і сіль за смаком.
Форма гамбургери, нижню частину булочок намажте грибним соусом.
Зверху викладіть листя шпинату і пару кружечків помідора.
Обережно покладіть зверху котлети, а на них пюре з авокадо.
Накрийте верхньою частиною булочки, притисніть її для міцності. Швидкі бургери готові, смачного!