Рецепт Штрудель фото

Штрудель
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня , Австрійська кухня
Тісто, Борошно
Пісні страви, Веганські страви
На святковий стіл
Випічка, Пироги, Струдель

Рецепт приготування смачної випічки з начинкою. Німецька кухня. Головне - не дуже крупно нарізати яблука і дуже акуратно руками розтягнути тісто від країв.

Кількість порцій: 3-4
  • Мука - 300 грам (для тіста)
  • Сіль - 1/4 чайних ложки (для тіста)
  • Олія - 30 мілілітрів (для тіста)
  • Вода - 200 мілілітрів (тепла, для тіста)
  • Яблуко - 6 штук (начинка)
  • Цедра лимона - 1 штука (начинка)
  • Сік лимона - 1 штука (начинка)
  • Цукор - 3/4 склянки (начинка)
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка (начинка)
  • Родзинки - 1/2 склянки (начинка)
штрудель - фото крок 1
Після змішування всіх інгредієнтів (для тіста) разом замісити тісто руками протягом декількох хвилин.
штрудель - фото крок 2
Яблука очистіть, наріжте невеликими кубиками. Змішайте інгредієнти для яблучної начинки, дайте постояти до того часу, поки тісто не буде готове. Злийте сік, перш ніж використовувати начинку для тесту.
штрудель - фото крок 3
Тісто має постояти протягом години. Посипте робочу поверхню борошном, розділіть тісто 2 частини і розкачайте тонкі коржі.
штрудель - фото крок 4
Розтягнути тісто руками.
штрудель - фото крок 5
Покладіть начинку на тісто.
штрудель - фото крок 6
Змастіть розтопленим вершковим маслом краю тесту без начинки.
штрудель - фото крок 7
Акуратно згортаємо штрудель начинкою всередину, використовуйте рушник або пергамент, на який штрудель попередньо викладіть (перед додаванням начинки).
штрудель - фото крок 8
Переносимо штрудель на лист для випічки.
штрудель - фото крок 9
Покладіть рулет в духовку і випікайте півтори години при температурі 170 градусів або до золотисто-коричневого кольору. Готовий штрудель посипте цукровою пудрою.

Схожі рецепти