Рецепт Штрудель зі смородиною фото

Штрудель зі смородиною
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Австрійська кухня
Тісто, Ягоди, Смородина
Пісні страви, Веганські страви
На полуденок, Для дітей, Десерт
Випічка, Струдель

Ця страва для підняття настрою - в процесі приготування всі погані думки і негативний настрій улетучатся, а коли дійде справа до проби - ви відчуєте справжнє щастя від його прекрасного смаку

Легка і смачна випічка. Замісити тісто з борошна, яйця, масла, води і дрібки солі і залиште на 1, 5 години при кімнатній температурі. Для начинки смородину з цукром, соком і крохмалем доведіть до кипіння і охолодіть. Розкачайте тісто в пласт, посипте сумішшю горіхів з крохмалем і викладіть ягоди. Підвертаючи краю тесту, поверніть його в рулет, кожен виток змащуючи маслом. Змастіть штрудель сумішшю жовтка з вершками, покладіть на покритий пергаментом деко і випікання в духовці протягом 35 хвилин. Готову страву посипати цукровою пудрою. Приємного чаювання!

  • Борошно - 300 грам
  • Цукор - 150 грам
  • Смородина - 600 грам
  • Подрібнений волоський горіх - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Яєчний жовток - 1 штука
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Крохмаль - 3 чайних ложки
  • Вершки - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Тепла вода - 140 мілілітрів
  • Ягідний сік - 70 мілілітрів
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукрова пудра - За смаком
штрудель зі смородиною - фото крок 1
Замісити за допомогою міксера тісто з борошна, яйця, масла, води і дрібки солі.
штрудель зі смородиною - фото крок 2
Готове тісто розділити на дві частини, загорніть в плівку і залиште на 1, 5 години при кімнатній температурі.
штрудель зі смородиною - фото крок 3
Смородину положите в сотейник, насипте цукор, додайте розчинений в соку крохмаль. Перемішайте, доведіть до кипіння, а потім охолодити.
штрудель зі смородиною - фото крок 4
Розкачайте тісто в пласт, посипте сумішшю горіхів з крохмалем і викладіть ягоди. Підвертаючи краю тесту, поверніть його в рулет, кожен виток змащуючи маслом.
штрудель зі смородиною - фото крок 5
Змастіть штрудель сумішшю жовтка з вершками, покладіть на покритий пергаментом деко і випікання в духовці протягом 35 хвилин при 200 градусах. Готову страву посипати цукровою пудрою.

Схожі рецепти