Шоколадний домашній топпинг
(покроковий рецепт з фото)
Шоколадний домашній топпинг допоможе урізноманітнити смаки десертів, морозива, молочних коктейлів, і, в цілому, багатьох кондитерських виробів. Дивіться, як приготувати такий топпинг у себе вдома.
З таким домашнім шоколадним соусом можна експериментувати, і будь-який з дослідів увінчається успіхом! Ви також можете додати мускатний горіх або корицю, це додасть пряний і тонкий смак і аромат. Не лякайтесь, якщо топпинг в холодильнику у вас затвердіє, це нормально! через 20 секунд в мікрохвильовці він готовий до застосування. Я дуже люблю його використовувати як глазур для домашніх тортів, посипавши зверху горішками або як соус до морозива в спекотні літні дні. Спробуйте, вам обов'язково сподобається!
- Какао порошок - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Вершки жирні - 1 Склянка
- Вершкове масло - 230 грам
- Ванільний цукор - 3 чайних ложки
1. У ємності до однорідності змішайте какао і цукор.
2. Постійно помішуючи, влийте вершки і поставте суміш на середній вогонь.
3. Як тільки нагріється і почне густіти шоколадна маса, додайте олію, порубане кубиком, і ваніль. Чи не переставайте помішувати, щоб запобігти утворенню грудочок.
4. Коли масло розтане, дайте соусу охолонути при кімнатній температурі. Після чого помістіть його в герметичну ємність і відправте зберігатися в холодильник.