Рецепт Домашній шоколадний торт «Пеле» фото

Домашній шоколадний торт «Пеле»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Молочні продукти , Какао
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл , День народження
Випічка , Торти
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Торт"Пеле" - це дивовижні коржі з шоколадним смаком, просочені кремом зі згущеного молока. Він підійде любителям соковитих бісквітів з вираженим шоколадним смаком і ніжним кремом.

Опис приготування:

У цьому покроковому рецепті описано, як приготувати шоколадний торт"Пеле" , це дуже просто, з ним впорається навіть починаюча домогосподарка.

При приготуванні просочення можна замінити коньяк якимось лікером, вином. Варене згущене молоко замінювати на звичайну можна.

  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Цукор - 1, 5 склянки
  • Яйця - 3 штуки
  • Какао - 3-4 Ст. Ложок
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Оцет 9% - 3 чайних ложки
  • Кефір - 350 грам
  • Ваніль - 1 щіпка
  • Коньяк - 1 Склянка (для просочення)
  • Цукор - 1 Склянка (для просочення)
  • Олія - 200 грам (крем)
  • Згущене молоко - 200 грам (крем)
домашній шоколадний торт
1. Яйця кімнатної температури збивайте до густої піни не менше 5 хвилин.
домашній шоколадний торт
2. Додайте ваніль, почніть частинами вводити цукор, Не виключаю міксер.
домашній шоколадний торт
3. Потім додайте какао і вершкове масло. Масло заздалегідь розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовій печі, але воно не повинно бути гарячим.
домашній шоколадний торт
4. У шоколадну масу додайте кефір і пару ложок борошна. Збивайте 2-3 хвилини. Після цього відправте в тісто половину борошна і соду, гаситься оцтом. Перемішайте, висипте залишок борошна і завершите перемішувати тісто.
домашній шоколадний торт
5. Дно і боки чаші мультиварки змастіть маслом, вилийте тісто. Випікайте 50 хвилин в режимі"Бісквіт" , після закінчення програми не виймайте його ще 15 хвилин. Якщо випікаєте в духовці, розігрійте її до 180 градусів. Розділити тісто 2 частини та коржі печіть в 2 заходу по 25-30 хвилин.
домашній шоколадний торт
6. Для приготування крему збийте м'яке вершкове масло до повітряного стану. Потім частинами додавайте варене згущене молоко, поки вони повністю не перемішається.
домашній шоколадний торт
7. Готуємо просочення. З'єднайте цукор і коньяк, поставте на вогонь. Розчиніть повністю цукор, не доводьте до кипіння коньяк. Поставте просочення остигати.
домашній шоколадний торт
8. Готовий бісквіт розрізати на 3 частини. Всі обрізки підуть на прикрасу торта. Подрібніть їх блендером в дрібну крихту, а коржі повністю просочити.
домашній шоколадний торт
9. Викладіть крем на корж. Розподіліть його таким чином, щоб товщина крему становила половину від товщини коржа. Зберіть торт, зверху теж змастіть кремом, затягніть краю.
домашній шоколадний торт
10. Крихтою присипте торт з усіх боків. Поставте його в холодильник хоча б на півгодини.
домашній шоколадний торт
11. Ось такий соковитий і апетитний вийшов торт. Подавати його потрібно не холодним, інакше масло застигне.

Схожі рецепти