Шоколадний чізкейк без випічки
(покроковий рецепт з фото)
Показую вам рецепт приготування шалено смачного, ніжного чізкейку, перед яким ніхто не встоїть! Особливо зручно його готувати в жарку пору, адже не потрібно нічого випікати. Спробуйте приготувати!
Чізкей легко готується і без випічки. Для приготування шоколадного чизкейка без випічки знадобиться будь-пісочне печиво, сир або сирна маса, шоколад, а також какао. Сир краще взяти жирненькие, домашній, якщо він розсипчастий, то збийте його в блендері або міксером. Можете додати більше шоколаду або какао в сирну масу, щоб сам чізкейк був більш шоколадним.
- Печиво - 300 грам
- Вершкове масло - 90 грам
- Какао - 2 Ст. Ложки
- Молоко - 300 мілілітрів (або вершки)
- Сиркова маса - 450 грам
- Шоколад - 100 грам
- Цукрова пудра - 3-4 Ст. Ложок
- Ванільний цукор - 5 грам
- Желатин - 1 Ст. Ложка
Спочатку потрібно зробити основу: змастіть форму вершковим маслом. Печиво подрібніть в блендері.
Додайте до печива 4 ст.Л. Молока або вершків, какао, 70 грам вершкового масла. Все добре перемішати.
Отримане тісто розрівняйте по формі, наприклад, за допомогою склянки. Надішліть в холодильник для застигання.
Розчинити желатин в 3 ст.Л. Води теплої, поставте його набухати хвилин на 20.
Шоколад розтопіть на водяній бані, додайте 20 грам вершкового.
Сирну масу краще збити в блендері, додавши цукрову пудру і ваніль.
Додайте в сир розтоплений шоколад.
Вершки (250 мл) збийте міксером.
Набряклий желатин розтопіть на водяній бані і додайте до сирно-шоколадній масі. Збийте її ще раз міксером.
Збиті вершки підмішати туди ж.
Сирну готову масу викладіть у форму поверх печива, розрівняйте і відправте в холодильник на кілька годин, щоб застигла.
Готовий шоколадний чізкей без випічки можете посипати какао або тертим шоколадом перед подачею або прикрасити ягодами.
Смачного!