Шоколадні мафіни з заварним кремом
(покроковий рецепт з фото)
Розповім вам сьогодні, як приготувати шоколадні маффіни з заварним кремом, смачні і ніжні, ароматні і неймовірно прості в приготуванні. Впевнена, вам дуже цей рецепт сподобається!
Подивіться, яка краса! розповім вам, як приготувати шоколадні маффіни з заварним кремом в домашніх умовах. Спробуйте - і самі зрозумієте, що це неймовірно простий рецепт! впевнена, вам сподобається таке блюдо. А от, власне, сам рецепт:
- Цукор - 150 грам(50 грам для крему, інше - в тісто)
- Шоколад - 100 грам
- Вершкове масло - 75 грам
- Масло рослинне - 75 грам
- Крохмаль - 35 грам
- Борошно - 150 грам(25 грам в крем, інше - в тісто)
- Цукрова пудра - 120 грам
- Какао - 3 Ст. Ложки
- Яйця - 4 штуки(2 жовтка в крем, інше - в тісто)
- Вода - 225 мілілітрів
- Молоко - 200 мілілітрів
1. Змішаємо в мисці інгредієнти для крему: борошно і цукор, додамо жовтки і приблизно 3-4 ст. L. Молока. Змішаємо. Час, що залишився молоко подогреем і тонкою цівкою вливаємо сюди. Далі всю суміш на маленькому вогні уварюємо до стану крему.
2. Зробимо тепер заварне шоколадне тісто. У каструлі змішаємо цукор, крохмаль і какао, додамо воду і добре перемішати. Поставимо суміш на середній вогонь і, постійно помішуючи, призводять до конденсації.
3. Коли суміш стане густою, додамо шоколад і масло шматочками, перемішаємо, нехай все розчиниться. Потім додамо яйця, масло рослинне і цукрову пудру. Туди ж відправляємо суміш борошна і розпушувача.
4. Тепер розливаємо тісто по формах до половини. Потім доставляю крем, приблизно по ложечці в кожен маффин. Запікаємо тепер 35 хвилин при 180 градусах.
5. От і все! подивіться, як красиво така випічка буде виглядати в розрізі!