Шоколадні мафіни з рідкої начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі шикарний десерт із серії "гості на порозі" . Дуже швидко і просто готується. Головне не перетримати тістечко в духовці, а то не вийде рідкого центру. Раджу приготувати!
При приготуванні цієї страви раджу точно слідувати рецептурою, тоді у вас все вийде. При бажанні можна додати корицю або навіть дрібку солі або гострого перцю.
- Шоколад - 100 грам (гіркий)
- Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 50 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Жовток яєчний - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
1. Масло наріжте кубиком, шоколад поламайте.
2. Розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Розмішайте.
3. Окремо збийте яйце і жовток з цукром.
4. Додайте до шоколадній масі яєчну і борошно.
5. Добре розмішайте.
6. Форми змастіть маслом, вилийте тісто.
7. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 10-12 хвилин. Але не більше, а то не вийде рідка серцевина. Смачного!