Шоколадне печиво «макаронів»
(покроковий рецепт з фото)
Французькі солодощі "макаронів" - недавний "бум", його часто замовляють на свята, дів, дитячі свята. Гарний, акуратний і лаконічний десерт стане прикрасою столу.
Це повітряне і легке печиво родом з Франції, асоціюється з французькою музикою, французьким кави і французькими пейзажами. Шалено красиво це печиво виглядає, укладене в коробочку і перев'язану стрічкою. Буде чудовим подарунком для будь-якої дівчини, люблячої солодке. Готувати його дуже цікаво і захоплююче, і особлива радість наздоганяє, коли бачиш вже готове, красиве, яскраве печиво. Читайте нижче, як приготувати печиво "макаронів"!
- Цукрова пудра - 250 грам
- Волоський горіх - 125 грам
- Цукор - 50 грам
- Какао-порошок - 25 грам
- Харчовий барвник - 10 грам
- Яєчний білок - 125 грам
- Вершки - 40 грам (для крему)
- Шоколад - 200 грам (для крему)
- Молоко - 200 мілілітрів (для крему)
- Горіхова паста - 30 грам (для крему)
1
Необхідно добре подрібнити волоські горіхи і перемішати їх з пудрою, а потім прогріти на вогні 5 хвилин, помішуючи.
2
Далі збиваємо білки, додаючи цукровий пісок і залишимо цю суміш на пару хвилин підійти.
Змішуємо яєчну масу з горішками і вводимо харчовий барвник будь-якого кольору. Наша маса повинні бути густуватої і глянсовою.
Змішуємо яєчну масу з горішками і вводимо харчовий барвник будь-якого кольору. Наша маса повинні бути густуватої і глянсовою.
3
Застеляємо деко папером, далі нашу масу перекладаємо в кулінарний пакет, формуємо маленькі диски. Чи не поспішаємо випікати, залишаємо на півгодини, щоб тісто покрилося скоринкою. Після цього можемо ставити в духовку (180 градусів) і випікати десять хвилин.
4
Далі приступаємо до приготування начинки. Для цього беремо каструльку, з'єднуємо всі інгредієнти, поки що без шоколаду, доводимо до кипіння всю масу. Потім знімаємо каструльку і вводимо туди шоколад, перемішуємо і знову необхідно поставити на вогонь на пару хвилин, помішуючи.
5
Варимо одну хвилину після того як все закипить і знімаємо з вогню.
Далі все дуже просто: дві частини печива необхідно скріпити за допомогою начинки і готово!
Далі все дуже просто: дві частини печива необхідно скріпити за допомогою начинки і готово!