Шоколадне кухе
(покроковий рецепт з фото)
Шоколадне кухе - це шоколадний вологий бісквіт, дуже легкий і повітряний! Він смачний сам по собі, а якщо говорити про тортик, то цей бісквіт ідеальний для основи!
Розповім вам, як приготувати "шоколадне кухе"! Обов'язково спробуйте цей неймовірний шоколадний бісквіт і він надовго вам запам'ятається! Все дуже просто, приготувати його легко. Дотримуйтесь моєї покрокової інструкції і все вийшов смачно і красиво! Прикрасити пиріг не потрібно, у нього власна внутрішня краса, але якщо хочеться, то відмінно підійде шоколадна стружка велика. Хай щастить!
- Яйце - 4 штуки
- Цукор - 2 склянки
- Молоко - 1 Склянка
- Рослинну рафіновану олію - 1 Склянка
- Ванільний цукор або екстракт - 1 Чайна ложка
- Какао (порошок) - 3 Ст. Ложки
- Розпушувач тіста - 10 грам
- Борошно пшеничне - 2 склянки
1. Підготуйте продукти. Приступимо!
2. Яйця збийте міксером з цукром і ванільним цукром (екстрактом) до пишної піни.
3. У процесі збивання влийте спочатку рослинне масло, потім молоко, збивайте ще пару хвилин.
4. Додайте какао, перемішайте тісто міксером.
5. Готово. Ось таке шоколадне тісто.
6. Відкладіть стакан шоколадного тесту - це буде глазур. В інше тісто додайте борошно і розпушувач, міксером перемішайте тісто.
7. Прогрейте духовку до 180 градусів. Тісто перелийте в форму, попередньо застеливши її пергаментом, змащувати маслом не потрібно. Надішліть в духовку на годину.
8. Перевірте пиріг на готовність, якщо діаметр форми маленький, той час потрібно збільшити. Готовий пиріг гарячим полийте глазур'ю. Залиште остигати.
9. Через час зніміть кільце, перекладіть на тарілочку пиріг. Пробуйте!
10. Вологий, але добре пропечений, супершоколадний смачний пиріг! обов'язково спробуйте!