Шоколад М'ятний натяк
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування шоколаду в домашніх умовах з ні чим не порівнянним присмаком м'яти
Якщо вам набридло купувати класичний набір шоколадних плиток в супермаркеті, а шоколад за індивідуальними рецептами у вас в місті не готують, візьміть ініціативу в свої руки і зваріть шикарний м'ятний шоколад.
- Чорної шоколадної крихти - 1-2 склянок
- Білої шоколадної крихти - 1-2 склянок
- М'ятного екстракту - 1 Ст. Ложка
- Оливкового масла - 1 Ст. Ложка

1. Деко ретельно замостити щільною алюмінієвою фольгою.

2. У прогрітій духовці або в мікрохвильовій печі розтопити в окремому посуді чорну крихту, постійно помішуючи, щоб шоколад не підгорів. Будьте обережні - маса буде дуже гаряча!

3. Вилити гарячий шоколад на фольгу, покриває деко.

4. Розтопити білу крихту, додати в неї оливкова олія і м'яту, добре перемішати, щоб не було грудок, і вилити світлу масу на темний шоколад на підносі.

5. Розрівняти світлий гарячий шоколад ложкою, а потім за допомогою вилки надати йому вигляд мармурової крихти, злегка змішуючи чорний і світлий шари.

6. Поставити тацю з шоколадом в холодильник приблизно на годину. Коли він остаточно застигне, зняти м'ятна частування з фольги, порізати або поламати на шматки і подавати гостям з скибочками лайма і свіжим листям м'яти.