Рецепт Шоколад М'ятний натяк фото

Шоколад М'ятний натяк
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Шоколад
Вегетаріанське харчування
Для дітей, На святковий стіл
Десерти

Рецепт приготування шоколаду в домашніх умовах з ні чим не порівнянним присмаком м'яти

Якщо вам набридло купувати класичний набір шоколадних плиток в супермаркеті, а шоколад за індивідуальними рецептами у вас в місті не готують, візьміть ініціативу в свої руки і зваріть шикарний м'ятний шоколад.

  • Чорної шоколадної крихти - 1-2 склянок
  • Білої шоколадної крихти - 1-2 склянок
  • М'ятного екстракту - 1 Ст. Ложка
  • Оливкового масла - 1 Ст. Ложка
шоколад М'ятний натяк - фото крок 1
1. Деко ретельно замостити щільною алюмінієвою фольгою.
шоколад М'ятний натяк - фото крок 2
2. У прогрітій духовці або в мікрохвильовій печі розтопити в окремому посуді чорну крихту, постійно помішуючи, щоб шоколад не підгорів. Будьте обережні - маса буде дуже гаряча!
шоколад М'ятний натяк - фото крок 3
3. Вилити гарячий шоколад на фольгу, покриває деко.
шоколад М'ятний натяк - фото крок 4
4. Розтопити білу крихту, додати в неї оливкова олія і м'яту, добре перемішати, щоб не було грудок, і вилити світлу масу на темний шоколад на підносі.
шоколад М'ятний натяк - фото крок 5
5. Розрівняти світлий гарячий шоколад ложкою, а потім за допомогою вилки надати йому вигляд мармурової крихти, злегка змішуючи чорний і світлий шари.
шоколад М'ятний натяк - фото крок 6
6. Поставити тацю з шоколадом в холодильник приблизно на годину. Коли він остаточно застигне, зняти м'ятна частування з фольги, порізати або поламати на шматки і подавати гостям з скибочками лайма і свіжим листям м'яти.

Схожі рецепти