Шарлотка з замороженими яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Готується шарлотка з замороженими яблуками також як і зі свіжими. Різниці великої немає. Я пекла в двох варіантах - розморожувати яблука і не розморожувати. Смачно з будь-якого, а різниця в консистенції.
Шарлотку з замороженими яблуками я зазвичай роблю навесні, якщо залишаються в морозильнику яблука, а його вже пора розвантажувати під новий урожай. Або коли вдома немає яблук і йти в магазин холодно або лінь, тоді дістаються із запасників заморожені яблучка, які нікуди було дівати восени. Ось так, у нас нічого не пропадає і завжди є чим поласувати. Адже відомо, що домашня випічка завжди смачніше! А шарлотку можуть зробити все, головне добре збити яйця і обережно замісити тісто: якщо міксером, то на малій швидкості, а краще лопаткою, щоб яйця не осіли. Успіхів і приємного апетиту!
- Цукор - 1 Склянка
- Яйце - 4 штуки
- Борошно - 1 Склянка
- Яблуко - 4 штуки
- Ванілін - За смаком

Яйця і цукор з'єднати.

Збити в піну яйця з цукром.

Додати борошно.

Замісити тісто.

До тесту додати заморожені яблука.

Яблука перемішати з тестом.

Яблука з тестом викласти в форму.

Пиріг випікати 40-45 хвилин при 180 градусах.