Рецепт Шарлотка з замороженими яблуками фото

Шарлотка з замороженими яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Фрукти, Яблука
На полуденок, Для дітей
Випічка, Шарлотка

Готується шарлотка з замороженими яблуками також як і зі свіжими. Різниці великої немає. Я пекла в двох варіантах - розморожувати яблука і не розморожувати. Смачно з будь-якого, а різниця в консистенції.

Шарлотку з замороженими яблуками я зазвичай роблю навесні, якщо залишаються в морозильнику яблука, а його вже пора розвантажувати під новий урожай. Або коли вдома немає яблук і йти в магазин холодно або лінь, тоді дістаються із запасників заморожені яблучка, які нікуди було дівати восени. Ось так, у нас нічого не пропадає і завжди є чим поласувати. Адже відомо, що домашня випічка завжди смачніше! А шарлотку можуть зробити все, головне добре збити яйця і обережно замісити тісто: якщо міксером, то на малій швидкості, а краще лопаткою, щоб яйця не осіли. Успіхів і приємного апетиту!


  • Цукор - 1 Склянка
  • Яйце - 4 штуки
  • Борошно - 1 Склянка
  • Яблуко - 4 штуки
  • Ванілін - За смаком
шарлотка з замороженими яблуками - фото крок 1
Яйця і цукор з'єднати.
шарлотка з замороженими яблуками - фото крок 2
Збити в піну яйця з цукром.
шарлотка з замороженими яблуками - фото крок 3
Додати борошно.
шарлотка з замороженими яблуками - фото крок 4
Замісити тісто.
шарлотка з замороженими яблуками - фото крок 5
До тесту додати заморожені яблука.
шарлотка з замороженими яблуками - фото крок 6
Яблука перемішати з тестом.
шарлотка з замороженими яблуками - фото крок 7
Яблука з тестом викласти в форму.
шарлотка з замороженими яблуками - фото крок 8
Пиріг випікати 40-45 хвилин при 180 градусах.

Схожі рецепти