Шарлотка з яблуками і малиною
(покроковий рецепт з фото)
Шарлотка з яблуками і малиною з'явилася в моїй колекції зовсім недавно. Її пече моя колега вже давно, але одного разу вона принесла пиріг на роботу і пригощала всіх з приводу ДР. Все новинку схвалили.
Шарлотку з яблуками і малиною потрібно охолодити і посипати цукровою пудрою або мигдальними пелюстками. У тісто при бажанні додайте ваніль. Можна додавати до яблук тільки малину, а можна робити мікс з лісових ягід. Малину цілком можна брати заморожену, якщо ви Мороз її цілими ягідками.
- Борошно - 250 грам
- Яйце - 3 штуки
- Цукор - 250 грам
- Ванільний цукор - За смаком
- Ягоди - 100-200 грам (за смаком)
- Яблуко - 3 штуки
- Масло рослинне - За смаком (мастило форми)
Яблука порізати.
Цукор збити з яйцями.
Додати борошно.
Додати розпушувач.
Замісити тісто.
Яблука і ягоди з малиною викладіть у форму.
Випікайте при 180 градусах 35-40 хвилин.