Шарлотка з медом і корицею
(покроковий рецепт з фото)
У сезон яблук хочеться піч з ними буквально кожен день, згодні? Як різноманітності візьміть на замітку цей класний варіант, як приготувати шарлотку з медом і корицею. Дивно смачно!
Якщо ви шукайте варіант випічки без цукру, то цей рецепт вам точно підійде. Пиріг виходить неймовірно ароматним, м'яким і дивно апетитним. Перед подачею шарлотку можна посипати цукровою пудрою, полити сметаною або збитими вершками, наприклад.
- Яблука - 800 грам
- Обкладинка - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Мед - 4 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1 Ст. Ложка
- Яйце - 3 штуки
- Борошно - 150 грам (можна половину цільнозерновий взяти)
- Сіль - 1 щіпка
1
Духовку дозволите і розігрійте до 180 градусів. Деко змастіть оливковою олією.
2
Яблука очистіть від шкірки і серцевини, наріжте невеликими кубиками. Додайте корицю, перемішайте і викладіть на деко (жароміцних форму).
3
Яйця з медом, борошном, сіль і розпушувачем збийте до однорідності. Приготованим тестом залийте яблука.
4
Запікайте шарлотку близько 45 хвилин. Готовність перевіряйте дерев'яною шпажкою.
5
Приємного чаювання!