Рецепт Шарлотка з медом і корицею фото

Шарлотка з медом і корицею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Фрукти, Яблука, Бісквітне тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, Десерт
Випічка, Солодке, Шарлотка

У сезон яблук хочеться піч з ними буквально кожен день, згодні? Як різноманітності візьміть на замітку цей класний варіант, як приготувати шарлотку з медом і корицею. Дивно смачно!

Якщо ви шукайте варіант випічки без цукру, то цей рецепт вам точно підійде. Пиріг виходить неймовірно ароматним, м'яким і дивно апетитним. Перед подачею шарлотку можна посипати цукровою пудрою, полити сметаною або збитими вершками, наприклад.

  • Яблука - 800 грам
  • Обкладинка - 1 Ст. Ложка
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Мед - 4 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 1 Ст. Ложка
  • Яйце - 3 штуки
  • Борошно - 150 грам (можна половину цільнозерновий взяти)
  • Сіль - 1 щіпка
1
Духовку дозволите і розігрійте до 180 градусів. Деко змастіть оливковою олією.
2
Яблука очистіть від шкірки і серцевини, наріжте невеликими кубиками. Додайте корицю, перемішайте і викладіть на деко (жароміцних форму).
3
Яйця з медом, борошном, сіль і розпушувачем збийте до однорідності. Приготованим тестом залийте яблука.
4
Запікайте шарлотку близько 45 хвилин. Готовність перевіряйте дерев'яною шпажкою.
5
Приємного чаювання!

Схожі рецепти