Рецепт Шарлотка з груш фото

Шарлотка з груш
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Фрукти, Яйця, Банан, Груша
Дієтичне харчування
На полуденок, Для дітей, Десерт, Полудень
Випічка, Солодке, Шарлотка

Всім добре відома класична «Шарлотка» з яблуками. Є й інші її варіації: з апельсинами, ананасами або малиною. А сьогодні розповім ще один рецепт, як приготувати «шарлотку» з груш.

Груші можете нарізати невеликими шматочками або тонкими часточками. Їх можна покласти всередину або розмістити тільки на верхівці. До грушам додаю ще один банан, він надає пирога більш насичений смак. Обов'язково спробуйте цей різновид «Шарлотки», думаю, що вам сподобається. Подавайте пиріг вже після охолодження.

  • Борошно - 2 склянки
  • Цукровий пісок - 1, 5 склянки
  • Яйця - 3 штуки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Груші - 2-3 штук
  • Банан - 1 штука
шарлотка з груш - фото крок 1
1. У миску вбийте курячі яйця, додайте до них цукровий пісок і збивайте міксером до утворення пишної маси, яка трохи зміниться в кольорі. Процес займе близько 10-12 хвилин.
шарлотка з груш - фото крок 2
2. Просійте пшеничну муку і додайте до неї розпушувач, перемішайте.
шарлотка з груш - фото крок 3
3. Додайте потроху борошно, кожен раз гарненько перемішуючи лопаткою.
шарлотка з груш - фото крок 4
4. Вимийте груші, розріжте навпіл і видаліть насіння. Наріжте невеликими кубиками.
шарлотка з груш - фото крок 5
5. Очистіть банан і розріжте його кружечками.
шарлотка з груш - фото крок 6
6. У форму для випічки вилийте трохи тесту, викладіть груші і залийте тестом, зверху покладіть банани.
шарлотка з груш - фото крок 7
7. Випікайте пиріг у розігрітій до 180 градусів духовці 30-45 хвилин. Перед подачею на стіл остудіть пиріг.

Схожі рецепти