Щи з тушонкою
(покроковий рецепт з фото)
Цей швидкий рецепт приготування щей дуже стане в нагоді вам на дачі або в поході, їх можна приготувати і вдома. Смачні літні щі з тушонкою готуються набагато швидше, ніж якби ви їх готували з м'ясом
Цей швидкий рецепт приготування щей частенько виручає мене, коли абсолютно немає часу щось готувати, а супчика дуже хочеться. Та й в поході ми часто варимо борщ саме у цій простому рецептом. Ніякої обсмажування овочів, ніяких м'ясних бульйонів, здорово виручає тушонка. Розповім і вам, як приготувати борщ з тушонкою. Смачно, легко і швидко!
- Консервований - 300 грам
- Капуста свіжа - 300 грам
- Картопля - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
- Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
- Зелень свіжа - 20 грам

Чистимо цибулю та моркву. Дрібно нарізаємо капусту, моркву натираємо на тертці, цибулю нарізаємо маленькими кубиками.

Викладаємо всі овочі в каструлю, nalivaem 2 літра води. Ставимо на вогонь і варимо хвилин 15 після закипання.

Чистим картошку, нарізаємо її на невеликі шматочки. Помідор наріжемо невеликими кубиками.

Додаємо картоплю, помідори і тушонку в каструлю, додаємо половину солі, варимо все до готовності картоплі. Пробуємо на сіль, тушонка ж теж солона, і раптом вся сіль вам не знадобиться. Якщо треба - додати сіль, додаємо мелений перець. Дрібно нарізану зелень можна додати в щи, а можна - відразу в тарілки.