Самса з зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Класична східна закуска з рецептом приготування самси з зеленню стане ще доступніше в вашому меню. Дивимося і запам'ятовуємо!
Для приготування самси з зеленню беремо із зелені: цибуля зелена, петрушку, базилік, кріп, Kinzu. Можете ще на свій смак щось додати. До речі, саме тісто ми робимо пісним. А ось яйця підуть у нас в начинку. Дивимося далі більш детальний рецепт.
- Борошно - 3 склянки
- Кефір - 200 мілілітрів
- Яйце - 3 штуки
- Зелень - 300 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Спеції - За смаком
У борошно викладаємо масло холодне або маргарин замість нього. Рубі ножем, ретельно заважаємо.
Потім влийте кефір і додайте сіль.
Замісити туге тісто.
На вершковому маслі обсмажуємо цибулю.
Вбиваємо яйця і перемішуємо, смажимо до готовності.
Потім додаємо обсмажену зелень до решти.
Тісто ділимо на частини і розгортаємо коржики, викладаємо зелень і ліпимо самсу.
Самса досить велика повинна бути. Відправляємо в духовку хвилин на 20 при 200 градусах. Готову самса подаємо з зеленню, смазав маслом. Смачного!