Рецепт Самса з лаваша фото

Самса з лаваша
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Лаваш , Цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок
Випічка , Страви з начинкою , Пиріжки
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Якщо лінь морочитися з тестом, то на виручку завжди прийде рецепт ледачого страви. Сьогодні хочу запропонувати вам азіатське блюдо самса. Готувати його ми будемо з лаваша з нехитрої начинкою.

Опис приготування:

Швидка і проста самса з лаваша. Підготуйте начинку з фаршу, цибулі та спецій. Поріжте лаваш квадратами, збийте яйце. На половину шматка лаваша викладіть частина фаршу, край змастіть яйцем. Загорніть другу половинку лаваша на фарш і притисніть краю пальцями. Обсмажте самсу на сковороді до золотистої скоринки. Дайте зайвому маслу вбратися в паперову серветку, а потім подавайте блюдо на стіл. Смачного!

  • Фарш м'ясний - 300 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Леви - 3 штуки
  • Вода - 50 мілілітрів
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
самса з лаваша - фото крок 1
Поріжте лаваш квадратами.
самса з лаваша - фото крок 2
Подрібніть цибулю.
самса з лаваша - фото крок 3
Змішайте цибулю, фарш, сіль, перець, трохи води і добре перемішайте. Окремо збийте яйце.
самса з лаваша - фото крок 4
На половину шматка лаваша викладіть частина фаршу, край змастіть яйцем. Загорніть другу половинку лаваша на фарш, притисніть краю пальцями. Розігрійте на сковороді рослинне масло. Обсмажте самсу з лаваша до золотистої скоринки. Дайте зайвому маслу вбратися в паперову серветку, потім подавайте блюдо на стіл.

Схожі рецепти