Самса з лаваша
(покроковий рецепт з фото)
Якщо лінь морочитися з тестом, то на виручку завжди прийде рецепт ледачого страви. Сьогодні хочу запропонувати вам азіатське блюдо самса. Готувати його ми будемо з лаваша з нехитрої начинкою.
Швидка і проста самса з лаваша. Підготуйте начинку з фаршу, цибулі та спецій. Поріжте лаваш квадратами, збийте яйце. На половину шматка лаваша викладіть частина фаршу, край змастіть яйцем. Загорніть другу половинку лаваша на фарш і притисніть краю пальцями. Обсмажте самсу на сковороді до золотистої скоринки. Дайте зайвому маслу вбратися в паперову серветку, а потім подавайте блюдо на стіл. Смачного!
- Фарш м'ясний - 300 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Леви - 3 штуки
- Вода - 50 мілілітрів
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Поріжте лаваш квадратами.
Подрібніть цибулю.
Змішайте цибулю, фарш, сіль, перець, трохи води і добре перемішайте. Окремо збийте яйце.
На половину шматка лаваша викладіть частина фаршу, край змастіть яйцем. Загорніть другу половинку лаваша на фарш, притисніть краю пальцями. Розігрійте на сковороді рослинне масло. Обсмажте самсу з лаваша до золотистої скоринки. Дайте зайвому маслу вбратися в паперову серветку, потім подавайте блюдо на стіл.