Салат зі свіжої капусти з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Салат зі свіжої капусти з яйцем дуже актуальне в теплу пору, коли в широкому доступі молода капуста. Він дуже корисний для здоров'я, адже у свіжій капусті міститься величезна кількість вітаміну К.
Думаєте, як приготувати салат зі свіжої капусти з яйцем? Зробити це простіше простого, адже для цього існує покроковий рецепт з фото. Такий ніжний салат відмінно поєднується з м'ясними та рибними стравами. Так що дивіться і запам'ятовуйте абсолютно нескладний рецепт.
- Капуста - 500 грам
- Огірки - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Кріп - За смаком
Візьміть курячі яйця, покладіть їх у невеликій сотейник, залийте водою і поставте на плиту. Доведіть до кипіння, варіть десять хвилин, щоб яйця зварилися круто. Остудіть їх, швидше за все це можна зробити за допомогою крижаної води. Очистіть яйця від шкаралупи, розділіть на жовток і білок.
Візьміть невелику піалку, викладіть в неї жовтки від курячих яєць. Потім в неї додайте весь майонез. Дуже ретельно розітріть ці два інгредієнти так, щоб не залишилося грудочок.
Огірки вимийте і наріжте часточками. Якщо їх шкірка дуже щільна, то можете їх попередньо очистити. Капусту наріжте смужками і обомніте руками. З'єднайте обидва інгредієнта, викладіть їх в глибоку миску. Туди ж наріжте кубиками яєчний білок.
У миску до капусти, білків і огірків додайте жовткова-майонезну заправку. Посоліть салат на смак. Якщо хочете, то додайте трохи дрібно нашаткувати вимитого свіжого укропчика. Ретельно перемішайте всі інгредієнти, подавайте салат до столу.