Салат зі свіжої брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Ось рецепт простого, але не звичайного салату зі свіжої брокколі.
Смак свіжої капусти брокколі із солодко-кислим соусом створює цікавий тандем. Всі інгредієнти підуть на користь вашому організму.
Після першого разу ви зрозумієте, що можна додати в цей салат ще. Майонез можна і зовсім не класти. Можна додати ще насіння соняшнику і гарбузове. Не бійтеся експериментів! дивіться, як приготувати салат зі свіжої брокколі.
- Брокколі - 1 штука (качанчик середнього розміру)
- Морква - 2 штуки
- Капуста - 100 грам
- Горіхи Пекан - 50 грам (можна волоські)
- Ізюм - 50 грам
- Кленовий сироп - 50 мілілітрів (можна замінити на рідкий мед)
- Яблучний оцет - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Крок 1. Розберіть броколі на суцвіття.
Крок 2. Подрібніть горіхи.
Крок 3. Потріть на дрібній тертці моркву і капусту. Змішайте всі в одній мисці з брокколі, волоськими горіхами і родзинками.
Крок 4. Зробіть заправку до салату. Змішайте в окремій ємності кленовий сироп з яблучним оцтом і майонезом (до однорідної маси).
Крок 5. Полийте соусом овочі, перемішайте. Салат готовий, смачного!