Салат з яйцем і морською капустою
(покроковий рецепт з фото)
Легкий і швидкий в приготуванні салат, який крім насичення дасть вашому організму і порцію вітамінів. Мінімум інгредієнтів, мінімум часу на приготування і максимум користі від їжі.
Всі знають про те, що морська капуста дуже корисна і містить велику кількість вітамінів, необхідних нашому організму. Китайці і японці не дарма вживають цю водорість в їжу постійно - їх здоров'ю та довголіттю можна позаздрити:) Пропоную приготувати простий і смачний салатик, який готується дуже швидко. Яйця пом'якшать смак капусти і салат придбає навіть деяку ніжність смаку. Розповідаю, як приготувати салат з морської капусти з яйцем.
1. Зварені круто яйця очищаємо. Одне яйце розрізаємо на дольки, інші дрібно нарізаємо або натираємо на крупній тертці.
2. Довгі стрічки морської капусти поріжемо на шматочки поменше.
3. Змішуємо подрібнені яйця з капустою і майонезом.
4. Викладаємо гіркою на тарілку і з боків красиво розкладемо часточки яйця. От і все, салат готовий. Можна приступати до трапези
- Яйце варене - 4 штуки
- Капуста морська - 400 грам
- Майонез - 100 грам
1. Зварені круто яйця очищаємо. Одне яйце розрізаємо на дольки, інші дрібно нарізаємо або натираємо на крупній тертці.
2. Довгі стрічки морської капусти поріжемо на шматочки поменше.
3. Змішуємо подрібнені яйця з капустою і майонезом.
4. Викладаємо гіркою на тарілку і з боків красиво розкладемо часточки яйця. От і все, салат готовий. Можна приступати до трапези