Салат з яйцем і цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Я всім раджу найпростіший, але смачний весняний салат. Свіжих овочів навесні ще трохи, вони дорогі і сповнені нітратів. А ось зелена цибуля повний вітамінів. Сметанна заправка освіжає смак салату.
Рецепт, як приготувати салат з яйцем і цибулею, забере у вас 5 хвилин, якщо у вас вже відварені яйця. На свій смак, звичайно, можна додати в нього свіжі овочі або зелень. Сметана в якості заправки тут набагато смачніше, ніж майонез, врахуйте
- Яйця - 6 штук
- Цибуля зелена - 150 грам
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
1. Відваріть і остудіть яйця. Наріжте їх дрібними кубиками.
2. Зелень помийте і обсушіть. Наріжте дрібно.
3. З'єднайте всі інгредієнти.
4. Додайте сіль і сметану. Перемішайте.
5. Для 15 хвилин ви приготували салат! Смачного!