Салат з вешенками
(покроковий рецепт з фото)
Що можна сказати про це салаті? Він простий і смачний. Напевно, саме тому я скоріше хочу вже розповісти вам, як приготувати салат з вешенками. Запам'ятовуйте!
Готуючи вдома такий салат, можна поекспериментувати, додавши в салат буряк або повністю замінивши нею картопля. Салат вийде яскравіше, солодший і незвичніше.
- Картопля відварна - 4 штуки (в мундирі)
- Маринований огірок - 4 штуки
- Глива - 200 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Зелена цибуля - 1 скибочку
- Гірчиця з зернами - За смаком
Картопля, відварений в мундирі, необхідно очистити від шкірки і нарізати невеликими кубиками.
Солоні огірки нарізаємо кубиком. Мариновані огірки можуть бути різними. У деяких занадто груба шкірка. При наявності такої, її краще видалити перед нарізкою огірочка. Так салат вийде більш ніжним.
У мисочці зберіть нарізану картоплю і солоний огірок. На рослинному маслі з цибулею обсмажте гриби гливи. Під час обсмажування посоліть і поперчіть гриби на смак, надавши їм нотку пікантності. Гриби додайте в салатник.
Додайте подрібнену зелену цибулю.
Салат перемішайте і заправте рослинним маслом. Додайте сіль і спеції за смаком. Для пікантності в салат я додаю солодку гірчицю з зернами. Салат виглядає цікавіше і на смак значно краще.
Салат подайте до столу.