Салат з вареної яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Чоловіки люблять ситну і поживну їжу, нехай вона і не завжди корисна. Рецепт, як приготувати салат з яловичиною, дуже сподобається представникам сильної статі, та й жінки будуть від нього в захваті.
Салат з яловичиною дуже смачний і поживний, він добре поєднується з картопляним пюре або іншими гарнірами. Салат можна подати шарами або перемішати, як більше подобається. У страви трохи незвичайний смак, завдяки поєднанню солоних огірків і горіхів. Перед подачею салат обов'язково потрібно наполягати кілька годин.
- Яловичина - 0, 5 кілограма
- Яйце - 2 штуки
- Солоні огірки - 6 штук
- Часник - 3 зубчики
- Грецькі горіхи - 1 Склянка
- Майонез - 200 грам

1. Насамперед підготую всі інгредієнти: яловичину мою і відварюю в підсоленій воді 30-40 хвилин до м'якості, яйця також відварюю.

2. Готове відварне м'ясо вручну розбираю на волокна, саме розбираю, а не ріжу.

3. Солоні огірки і 1 яйце подрібнюю на крупній тертці, чищу часник і теж подрібнюю його, але на дрібній тертці, перемішую. Ще одне яйце подрібнюю на тертці і перекладаю в окрему миску.

4. Волоські горіхи подрібнюю ножем або в блендері, але злегка, щоб залишалися великі шматочки. Підсушують горіхи на розпеченій сковороді протягом декількох хвилин.

5. Нижнім шаром викладаю м'ясо, промазують майонезом, потім викладаю огірки з часником і яйцями, знову промазують майонезом, далі шар відварених яєць, змащую їх майонезом, прикрашаю салат подрібненими і обсмаженими волоськими горіхами. Відправляю салат в холодильник на 3-5 годин, затем подаю к столу.