Рецепт Салат з вареної яловичиною фото

Салат з вареної яловичиною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина , Яйця
Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Чоловіки люблять ситну і поживну їжу, нехай вона і не завжди корисна. Рецепт, як приготувати салат з яловичиною, дуже сподобається представникам сильної статі, та й жінки будуть від нього в захваті.

Опис приготування:

Салат з яловичиною дуже смачний і поживний, він добре поєднується з картопляним пюре або іншими гарнірами. Салат можна подати шарами або перемішати, як більше подобається. У страви трохи незвичайний смак, завдяки поєднанню солоних огірків і горіхів. Перед подачею салат обов'язково потрібно наполягати кілька годин.

  • Яловичина - 0, 5 кілограма
  • Яйце - 2 штуки
  • Солоні огірки - 6 штук
  • Часник - 3 зубчики
  • Грецькі горіхи - 1 Склянка
  • Майонез - 200 грам
салат з вареної яловичиною - фото крок 1
1. Насамперед підготую всі інгредієнти: яловичину мою і відварюю в підсоленій воді 30-40 хвилин до м'якості, яйця також відварюю.
салат з вареної яловичиною - фото крок 2
2. Готове відварне м'ясо вручну розбираю на волокна, саме розбираю, а не ріжу.
салат з вареної яловичиною - фото крок 3
3. Солоні огірки і 1 яйце подрібнюю на крупній тертці, чищу часник і теж подрібнюю його, але на дрібній тертці, перемішую. Ще одне яйце подрібнюю на тертці і перекладаю в окрему миску.
салат з вареної яловичиною - фото крок 4
4. Волоські горіхи подрібнюю ножем або в блендері, але злегка, щоб залишалися великі шматочки. Підсушують горіхи на розпеченій сковороді протягом декількох хвилин.
салат з вареної яловичиною - фото крок 5
5. Нижнім шаром викладаю м'ясо, промазують майонезом, потім викладаю огірки з часником і яйцями, знову промазують майонезом, далі шар відварених яєць, змащую їх майонезом, прикрашаю салат подрібненими і обсмаженими волоськими горіхами. Відправляю салат в холодильник на 3-5 годин, затем подаю к столу.

Схожі рецепти