Салат з редискою по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
Якщо Ви любите морква по-корейськи, то цей варіант повинен сподобається. Він відмінно підійде в якості перекусу або як закуска до святкового столу.
Салат з редискою по-корейськи дуже схожий з приготування і смаку на всім відомий салат «Морква по-корейськи». Гостроту і сіль ви можете регулювати на свій смак. Замість солі можна додати соєвий соус. Додавши зелена цибуля, зелень або свіжий огірок, ви можете отримати вже зовсім інший смак.
- Редис - 100 грам
- Морква - 1 штука (середня)
- Часник - 2 зубчики
- Сік лимонний - 1/2 чайних ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки(rafinirovannoe )
- Koriandr - 1/2 чайних ложки (мелений)
- Перець гострий - 1/4 чайних ложки
- Сіль - За смаком
Складові.
Редис порізати тонкою соломкою.
Морква почистіть і натріть на тертці корейської.
Перемішайте, додайте перець, koriandr, тертий часник і лимонний сік. Ще раз перемішайте.
Рослинна олія нагрійте до гарячого стану, але не до кипіння. Вилийте на овочі і перемішайте.
Дайте постояти в холодильнику приблизно 1 час. Смачного!