Салат з полуницею і огірком
(покроковий рецепт з фото)
Влітку полуниця - обов'язковий елемент на нашому столі, і уявити без неї цю пору року просто неможливо. Пропонуємо вашій увазі смачний і освіжаючий салат з полуниці, персика, груші та огірка
З полуницею можна робити не тільки смачні десерти, але і незвичайні салати. У нашому легкому літньому салаті поєднується солодкість ягід і фруктів і свіжість огірка. Салат виходить досить дієтичним блюдом, калорійність однієї порції - 108 кКал. При бажанні ви можете додати в салат горіхи або мак. Салат найкраще подавати в невеликих креманках або низьких стаканах.
- Огірків - 100 грам
- Полуниці - 150 грам
- Натурального йогурту - 100 мілілітрів
- Персик - 1 штука
- Груша - 1 штука(140 г)
1. Промити полуницю, огірок, персик і грушу. Обсушити на паперових рушниках.
2. Розрізати полуницю уздовж навпіл. Решта інгредієнти нарізати тонкими скибочками.
3. Розім'яти кілька ягід полуниці і перемішати з йогуртом.
4. Викласти всі інгредієнти шарами в прозорі склянки.
5. Залити зверху полунично-йогуртовим соусом.