Рецепт Салат з пекінської капустки з м'ясом фото

Салат з пекінської капустки з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Капуста , Пекінська капуста
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Салат з пекінської капусти з м'ясом популярний на всіх святах. Він настільки смачний, що гості обов'язково попросять добавку і проситимуть рецепт страви. Тому готуйте салатик з запасом!

Опис приготування:

Якщо вам цікаво, як приготувати салат з пекінської капусти з м'ясом, то просто прочитайте цей рецепт. Салат незвичайний на смак. Він гострий і пікантний.

  • Свинина - 200 грам
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Олія кунжутна - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Огірок - 1 штука
  • Капуста пекінська - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Braai - За смаком
  • Перець чилі - 1 штука (халапеньо)
  • Вапно - 4 Ст. Ложки (сік)
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • М'ята - 1 пучок (або кріп)
  • Арахіс - 1 Ст. Ложка (або кедровий горіх)
салат з пекінської капустки з м'ясом - фото крок 1
Свинину зачистите від плівок і жилок, вимийте і висушіть. Наріжте мяско на тонкі смужки. Додайте її в миску, влийте соєвий соус і киньте крохмаль, залиште маринуватися в холодильнику на годину. Потім обсмажте на сковороді з додаванням олії до повної готовності.
салат з пекінської капустки з м'ясом - фото крок 2
Поки свинина обсмажується, приготуйте заправку для салату. Для цього очищений часник, сік лайма чи лимона, вимиту кінзу, оливкова олія, перець гострий, мед покладіть в чашку блендера. Гарненько все змішайте. Кількість перцю беріть на свій розсуд.
салат з пекінської капустки з м'ясом - фото крок 3
Готову свинину викладіть в тарілочку. Додайте до неї соус з чаші блендера. Перемішайте все ретельно.
салат з пекінської капустки з м'ясом - фото крок 4
Всі овочі вимийте і очистіть, якщо необхідно. Морквину натріть на крупній тертці або ж наріжте соломкою. Пекінську капусту наріжте якомога дрібніше. Потім додайте огірок півкільцями. З нього також можна попередньо зняти шкірку.
салат з пекінської капустки з м'ясом - фото крок 5
До м'яса і заправці додайте нарізані овочі. Потім вимийте м'яту, порвіть її руками і додайте в салат. Вони, хто не любить м'яту, можуть використовувати іншу зелень. Відмінно підійде дрібно нарізану кріп.

Схожі рецепти