Салат з пекінської капустки з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Салат з пекінської капусти з м'ясом популярний на всіх святах. Він настільки смачний, що гості обов'язково попросять добавку і проситимуть рецепт страви. Тому готуйте салатик з запасом!
Якщо вам цікаво, як приготувати салат з пекінської капусти з м'ясом, то просто прочитайте цей рецепт. Салат незвичайний на смак. Він гострий і пікантний.
- Свинина - 200 грам
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Олія кунжутна - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Огірок - 1 штука
- Капуста пекінська - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Braai - За смаком
- Перець чилі - 1 штука (халапеньо)
- Вапно - 4 Ст. Ложки (сік)
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- М'ята - 1 пучок (або кріп)
- Арахіс - 1 Ст. Ложка (або кедровий горіх)
Свинину зачистите від плівок і жилок, вимийте і висушіть. Наріжте мяско на тонкі смужки. Додайте її в миску, влийте соєвий соус і киньте крохмаль, залиште маринуватися в холодильнику на годину. Потім обсмажте на сковороді з додаванням олії до повної готовності.
Поки свинина обсмажується, приготуйте заправку для салату. Для цього очищений часник, сік лайма чи лимона, вимиту кінзу, оливкова олія, перець гострий, мед покладіть в чашку блендера. Гарненько все змішайте. Кількість перцю беріть на свій розсуд.
Готову свинину викладіть в тарілочку. Додайте до неї соус з чаші блендера. Перемішайте все ретельно.
Всі овочі вимийте і очистіть, якщо необхідно. Морквину натріть на крупній тертці або ж наріжте соломкою. Пекінську капусту наріжте якомога дрібніше. Потім додайте огірок півкільцями. З нього також можна попередньо зняти шкірку.
До м'яса і заправці додайте нарізані овочі. Потім вимийте м'яту, порвіть її руками і додайте в салат. Вони, хто не любить м'яту, можуть використовувати іншу зелень. Відмінно підійде дрібно нарізану кріп.