Салат з пекінської капусти з морепродуктами
(покроковий рецепт з фото)
Приготуємо сьогодні салат з пекінської капусти з морепродуктами - дуже смачний, ситний, поживний, красивий і апетитний! Салат ідеально прикрасить як святковий стіл, так і повсякденний.
Салат з пекінської капусти з морепродуктами ви можете приготувати в будь-який час, він підійде як для обіду, так і для вечері. Морепродукти вибирайте за смаком, я пропоную використовувати креветки, кальмари і червону рибку. Для заправки салату краще всього використовувати оливкову олію. Спеції та трави можете додавати на свій смак.
- Пекінська капуста - 120 грам
- Креветки - 80 грам
- Сьомга - 80 грам (консервована у власному соку)
- Кальмари - 70 грам
- Черрі - 20 грам
- Лук червоний - 15 грам
- Яйця курячі - 1 штука
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Сік лимона - За смаком
Підготуйте інгредієнти. Креветки і кальмар відваріть до готовності, протягом декількох хвилин.
Пекінську капусту наріжте смужками і викладіть на гарне блюдо.
Полийте капусту оливковою олією, збризніть лимонним соком, додайте сіль і перець.
Поверх викладіть нарізану смужками кальмар.
Поруч з кальмаром розкладіть нарізані шматочки червоної риби.
Поруч з рибою викладіть очищені креветки.
Додайте в салат варене яйце, нарізане шматочками, томати черрі і трохи червоного лука. Злегка збризніть морепродукти лимонним соком.
Приємного вам апетиту!