Салат з печінки з яблуком
(покроковий рецепт з фото)
Цей листковий салат з яловичої печінкою з яблуком здивує своїм надзвичайно ніжним смаком і нікого не залишить байдужим. Готується просто, з'їдається швидко! Спробуйте!
Приготування салату дуже просте і займе зовсім небагато часу. Дотримуйтесь покроковому рецептом і проявляйте власну фантазію!
- Яловича печінка - 200 грам (відварна)
- Яйця - 3 штуки (відварні)
- Сир - 150 грам (твердих сортів)
- Огірки мариновані - 2 штуки
- Майонез - 100 грам
- Яблука - 3 штуки
- Зелень петрушки - 10 грам
Підготуйте інгредієнти.
Відварну яловичу печінку натріть на крупній тертці.
Натріть на дрібній тертці твердий сир.
Натріть на тертці варені яйця.
Натріть на крупній тертці яблука, якщо утворилося багато соку його краще злити. Щоб яблука не потемніли, можна збризнути їх лимонним соком.
Доступ до салату збірки. Його можна збирати в порційних салатниках, а можна в великому салатнику. Додайте до печінки майонез.
Змішайте печінку з майонезом і викладіть першим шаром в салатник.
Поріжте дрібними кубиками два маринованих огірочка і викладіть на шар печінки.
Викладіть зверху натерті на тертці яйця.
Нанесіть сітку з майонезу.
Викладіть зверху яблука.
Нанесіть шар майонезу.
Зверху додайте натертий на тертці сир.
Змастіть зверху майонезом.
Зверху прикрасьте салат зеленню петрушки, можна додати трохи ягід журавлини або зерен граната.
Дайте салату трохи настоятися і можна подавати до столу. Смачного!