Салат з лісових грибів
(покроковий рецепт з фото)
Для любителів «тихого полювання» мій рецепт. Хоча можна придбати вже зібрані і навіть мариновані гриби. У будь-якому випадку у вас вийде чудовий салат.
Грибники налетайте – рецепт для вас! До того ж, все дуже просто. Обсмажте на сковороді гриби з цибулею, потім охолодити їх. Додайте до грибів квасоля, тертий сир і подрібнену зелень. Добре перемішайте і подайте на стіл. Смачного!
- Квасоля консервована - 350 грам
- Гриби лісові - 300 грам
- Сир - 100 грам
- Цибуля - 1 штука
- Зелень - 1 пучок
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль, спеції - За смаком
Поріжте цибулю і гриби. Обсмажте на сковороді спочатку цибулю, потім додайте гриби і спеції за смаком і смажте до готовності. Знявши з вогню, охолодіть гриби до кімнатної температури.
Додайте консервовану квасолю і тертий сир.
І подрібнену зелень.
Добре перемішайте і подайте на стіл.