Рецепт Салат з грибів і квасолі фото

Салат з грибів і квасолі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля, Гриби
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Салати

Пару раз в тиждень у мене зовсім не виникає бажання з'їдати щось м'ясне. Але в цей час не можна втрачати кількість споживаних білків. А значить, на допомогу приходять гриби і бобові.

Саме з цих інгредієнтів я і зробила свій корисний рецепт. Салат в азіатському стилі, подається він теплим. Взагалі в Китаї або В'єтнамі прийнято робити теплі салати, якими можна наїстися замість основного блюда. І, якщо вам стало цікаво, то читайте про те, як приготувати салат з грибів і квасолі.

  • Гливи - 170 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Естрада, гілочка - 1 штука
  • Кукурудза консервована - 1 штука (банку)
  • Квасоля журавлинна - 1 Склянка
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Мангольд - 0, 5 пучка
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 2 склянки
  • Оливкова олія - 5 чайних ложок
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
салат з грибів і квасолі - фото крок 1
У каструлі з товстим дном підігрійте масло. Додайте дрібно нарізану цибулю і часник. Готуйте, помішуючи, 2-4 хвилини, усипавши сіль і перець. Потім влийте воду і очищену квасолю. Доведіть воду до кипіння, а потім варіть квасоля близько 25 хвилин до готовності.
салат з грибів і квасолі - фото крок 2
Тим часом на сковороді з розігрітим маслом обсмажте пластинки грибів протягом 2-4 хвилин, помішуючи. Не забудьте додати сіль і перець. За допомогою паперових рушників приберіть зайвий жир.
салат з грибів і квасолі - фото крок 3
У каструлю додайте мангольд шматочками. Продовжуйте варити, помішуючи, протягом 5 хвилин. Посоліть і поперчіть інгредієнти.
салат з грибів і квасолі - фото крок 4
У мисці змішайте гриби з подрібненим естрагоном і кукурудзою. Додайте до них оцет і трохи масла.
салат з грибів і квасолі - фото крок 5
З'єднайте грибну масу з фасолевой, слив воду з каструлі. Теплий салат готовий! Смачного!

Схожі рецепти