Рецепт Салат з яловичини і грибів фото

Салат з яловичини і грибів
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Яловичина , Гриби , Печериці
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 30 хв.

Такий простенький, але дуже вдалий рецепт приготування салату з яловичини і грибів мені підказала подруга. Була в гостях, і скажу вам, саме цей салат сметани зі столу моментом! Дуже смачно!

Опис приготування:

Такий салат з яловичини і грибів в домашніх умовах, як на мене - просто ідеальне частування! Це важко описати словами, але смакове поєднання тут дуже збалансоване, я навіть не додаю ні перцю, ні солі. Так як огірки самі по собі солоні, а часникова заправка додає пікантності. Загалом, рекомендую вам цей спосіб, як зробити салат з яловичини і грибів, залишити у себе в закладках, і як-небудь випробувати!

  • Яловичина - 400 грам
  • Печериці - 400 грам
  • Огірки мариновані - 300 грам
  • Перець болгарський - 300 грам
  • Салат - 200 грам
  • Крем - 200 грам
  • Часник - 4 зубчики
салат з яловичини і грибів - фото крок 1
1. Яловичину відварити в підсоленій воді і охолоджуємо. Гриби можна відварити, а можна посмажити, як вам подобається. Ріжемо всі інгредієнти кубиками або соломкою.
салат з яловичини і грибів - фото крок 2
2. Зробимо заправку. Для цього в сметану додамо пропущений через прес часник, а також спеції на свій розсуд. Ретельно перемішати.
салат з яловичини і грибів - фото крок 3
3. А тепер змішаємо всі інгредієнти і заллємо соусом. Перемішаємо.
салат з яловичини і грибів - фото крок 4
4. Салат готовий! Смачного!

Схожі рецепти