Салат з яловичини і грибів
(покроковий рецепт з фото)
Такий простенький, але дуже вдалий рецепт приготування салату з яловичини і грибів мені підказала подруга. Була в гостях, і скажу вам, саме цей салат сметани зі столу моментом! Дуже смачно!
Такий салат з яловичини і грибів в домашніх умовах, як на мене - просто ідеальне частування! Це важко описати словами, але смакове поєднання тут дуже збалансоване, я навіть не додаю ні перцю, ні солі. Так як огірки самі по собі солоні, а часникова заправка додає пікантності. Загалом, рекомендую вам цей спосіб, як зробити салат з яловичини і грибів, залишити у себе в закладках, і як-небудь випробувати!
- Яловичина - 400 грам
- Печериці - 400 грам
- Огірки мариновані - 300 грам
- Перець болгарський - 300 грам
- Салат - 200 грам
- Крем - 200 грам
- Часник - 4 зубчики
1. Яловичину відварити в підсоленій воді і охолоджуємо. Гриби можна відварити, а можна посмажити, як вам подобається. Ріжемо всі інгредієнти кубиками або соломкою.
2. Зробимо заправку. Для цього в сметану додамо пропущений через прес часник, а також спеції на свій розсуд. Ретельно перемішати.
3. А тепер змішаємо всі інгредієнти і заллємо соусом. Перемішаємо.
4. Салат готовий! Смачного!