Салат з лисичками і зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Ароматні смажені лисички, багато зеленої свіжості і пармезан - це чудове поєднання, таке смачне блюдо можна готувати хоч кожен день або зробити його для святкового столу, вибір за вами.
Салати - це справа смаку і кожен тут вибирає склад на свій розсуд, ну а оскільки я люблю легкі салатики, де багато свіжих овочів і різних трав, я хочу розповісти вам, як приготувати салат з лисичками і зеленню. Зараз як раз і грибочки пішли, та й в зелені не бракує, так що ви з легкістю приготуєте це приголомшливе блюдо, тим більше що це дійсно дуже просто. Як я вже казав, його можна не тільки сім'ї запропонувати на обід, але сміливо ставити на стіл гостям, мої знайомі без розуму від цього салату і завжди просять у мене його рецепт. Ну а вам навіть і просити не доведеться, адже я і так із задоволенням розповім вам, як зробити салат з лисичками і зеленню.
- Лісіцкі - 400 грам
- Рукола - 150 грам (можна замінити салатним міксом)
- Селера стебла - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Петрушка свіжа - 40-50 грам
- Пармезан - 50 грам
- Вино біле сухе - 50 мілілітрів
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Лимон - 0, 5 штуки
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком