Рецепт Салат з лисичками і картоплею фото

Салат з лисичками і картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Гриби , Лісіцкі
Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

З лисичок завжди виходять смачні і ситні блюда з особливим ароматом, і цей чудовий салатик, звичайно, не став винятком. Таке відмінне блюдо обов'язково сподобається вам і не раз стане в нагоді.

Опис приготування:

Насправді робити салатики зі справжніх лісових грибів дуже просто, тому що смачно виходить в будь-якому випадку, які додаткові інгредієнти не додай. І сьогодні я хочу розділити з вами своїм улюбленим рецептом приготування салату з лисичками і картоплею, який я готую для своєї сім'ї, як тільки починається грибний сезон. Всі інгредієнти в ньому досить прості, тому і смак у страви виходить відмінний і дуже домашній - пальчики оближеш. Мій чоловік цей салат обожнює і завжди уминає за обидві щоки, я теж ніколи не проти їм поласувати і вам рекомендую спробувати зробити салат з лисичками і картоплею в домашніх умовах.

  • Лісіцкі - 400-500 грам
  • Картопля відварна - 2-3 штук (в мундирі)
  • Помідори - 1-2 штук
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Огірки малосольні - 2-3 штук
  • Капуста китайська - 200 грам
  • Масло рослинне - За смаком
  • Зелень свіжа - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
салат з лисичками і картоплею - фото крок 1
Отже, для початку нам необхідно обсмажити лисички, для цього ми наливаємо на сковороду олію, нагріваємо його і викладаємо в гаряче масло гриби і нарізану цибулю. Смажимо гриби 10-15 хвилин до повної готовності, тобто, поки з них не випарується зайва волога.
салат з лисичками і картоплею - фото крок 2
Поки грибочки смажаться, ми шаткуємо капусту і нарізаємо довільно огірки і помідори, я особисто люблю різати їх на досить великі шматки.
салат з лисичками і картоплею - фото крок 3
Відварену картоплю очищаємо від шкірки і також нарізаємо, викладаємо його до овочів, додаємо обсмажені з цибулею лисички.
салат з лисичками і картоплею - фото крок 4
Тепер солимо і перчимо салат, посипаємо його свіжою подрібненою зеленню і заправляємо рослинною олією, гарненько все перемішуємо. Тепер салат можна подавати до столу, панове. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти