Салат з лисичками і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
З лисичок завжди виходять смачні і ситні блюда з особливим ароматом, і цей чудовий салатик, звичайно, не став винятком. Таке відмінне блюдо обов'язково сподобається вам і не раз стане в нагоді.
Насправді робити салатики зі справжніх лісових грибів дуже просто, тому що смачно виходить в будь-якому випадку, які додаткові інгредієнти не додай. І сьогодні я хочу розділити з вами своїм улюбленим рецептом приготування салату з лисичками і картоплею, який я готую для своєї сім'ї, як тільки починається грибний сезон. Всі інгредієнти в ньому досить прості, тому і смак у страви виходить відмінний і дуже домашній - пальчики оближеш. Мій чоловік цей салат обожнює і завжди уминає за обидві щоки, я теж ніколи не проти їм поласувати і вам рекомендую спробувати зробити салат з лисичками і картоплею в домашніх умовах.
- Лісіцкі - 400-500 грам
- Картопля відварна - 2-3 штук (в мундирі)
- Помідори - 1-2 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Огірки малосольні - 2-3 штук
- Капуста китайська - 200 грам
- Масло рослинне - За смаком
- Зелень свіжа - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
Отже, для початку нам необхідно обсмажити лисички, для цього ми наливаємо на сковороду олію, нагріваємо його і викладаємо в гаряче масло гриби і нарізану цибулю. Смажимо гриби 10-15 хвилин до повної готовності, тобто, поки з них не випарується зайва волога.
Поки грибочки смажаться, ми шаткуємо капусту і нарізаємо довільно огірки і помідори, я особисто люблю різати їх на досить великі шматки.
Відварену картоплю очищаємо від шкірки і також нарізаємо, викладаємо його до овочів, додаємо обсмажені з цибулею лисички.
Тепер солимо і перчимо салат, посипаємо його свіжою подрібненою зеленню і заправляємо рослинною олією, гарненько все перемішуємо. Тепер салат можна подавати до столу, панове. Приємного всім апетиту!