Салат з лисичками і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Ви навіть не уявляєте, наскільки цей салат смачний і поживний: Лісіцкі, яйце, пекінська капуста і кукурудза і все це під найніжнішої сирної шапкою, це блюдо гідно будь-якого святкового столу.
Цей рецепт приготування салату з лисичками і сиром я пропоную тим, хто любить листкові салати, а також всім любителям грибів. Я його просто обожнюю, по перше, за його чудовий смак, по-друге, тому що зробити таке блюдо дуже легко. Всі інгредієнти, в принципі, вже готові, нам залишається тільки обсмажити лисички, до речі, саме вони надають салату особливий смак, пробувала зробити його з іншими грибами, але виходило вже не те. В іншому, це просто чудове сезонне блюдо, і як тільки в лісі з'являються перші гриби, я готую салат з лисичками і сиром в домашніх умовах. До речі, тут можна використовувати і заморожені лисички, тоді це приголомшливе блюдо можна робити цілий рік.
- Лісіцкі - 200 грам
- Яйце - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Капуста пекінська - 300 грам
- Кукурудза консервована - 200-250 грам
- Майонез - 200 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Кріп свіжий подрібнений - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком