Салат з курячим філе і буряком
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.
У засіках у господині завжди знайдеться стандартний набір продуктів: картопля, капуста, буряк, шматочок м'яса. Тому ви обов'язково повинні взяти цей рецепт салату на замітку.
Опис приготування:
Дивіться, як просто приготувати салат з курячим філе і буряком, який не залишиться без уваги. Буряк - чудовий і яскравий овоч, який поповнить ваш організм корисними елементами. Крім того, буряк - дієтичний продукт. Бажаючим схуднути дієтологи радять замінювати вечерю буряковим салатом.
- Буряк - 500 грам (сира або варена)
- Куряче філе - 300 грам
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Лук червоний - 2 штуки
- Редис - 1 пучок
- Петрушка - 1 пучок
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Лимон - 1 штука
- Перець - За смаком
- М'ята - 1 пучок
- Гранат - 1 штука
Відваріть буряк, злийте воду і остудіть її. Очищення kozhurи, наріжте кубиками.
З граната вичавити сік за допомогою цитрусової соковижималки.
Додайте в сік мед і закип'ятіть.
Відварну курячу грудку остудіть, наріжте не великими шматочками.
Наріжте редис і червоний лук.
Зелень дрібно порубати.
Очистіть часник і дрібно наріжте в ступці з невеликою кількістю солі.
Овочі, зелень і м'ясо курки перемішайте з часниковим пюре.
Заправте салат гранатовим соусом і оливковою олією, перемішайте.