Салат з копченою ковбасою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Салат з копченою ковбасою і сиром виходить пікантним і смачним. Вам обов'язково варто спробувати його приготувати. Молода спаржа і зелений горошок відмінно доповнюють інші інгредієнти.
Щоб приготувати смачний і оригінальний салат, використовуйте для нього копчену ковбаску, ніжний зелений горошок і спаржу. Дуже красиво виглядає подача салату, яка виконана за допомогою кулінарного кільця. Якщо вам цікаво, як приготувати салат з копченою ковбасою і сиром, то прочитайте про це тут.
- Sparzha - 250 грам
- Ковбаса сирокопчена - 100 грам
- Авокадо - 4 штуки
- Куряче яйце - 4 штуки
- Сир козячий - 100 грам
- Хрін - 2 Ст. Ложки
- Schnitt повідомив AFP-цибуля - 1 пучок
- Горошок зелений заморожений - 200 грам
- Часник - 2 зубчики
- Сік лимона - 2 Ст. Ложки
- Копчена паприка - 1 Чайна ложка
- Сіль морська - За смаком
- Кресс-салат - За смаком
Вимийте і просушіть молоду спаржу. Відріжте у неї пару сантиметрів найжорсткіших кінчиків, іншу частину наріжте ножем на брусочки.
Козій сир натріть на тертці. Звичайно, ви можете використовувати будь-який сир, навіть "російський", але саме козячий надає страві такий неповторний аромат.
Заморожений горошок, не чекаючи розморожування, помістіть в киплячу воду. Потім бланшуйте його кілька хвилин. Відкиньте його на друшляк.
Відваріть яйця круто, обдайте крижаною водою і очистіть. Авокадо вимийте і висушіть. Видаліть шкірку і кісточку. Натріть на тертці яйця і авокадо. Очистіть і дрібно порубати шніт-цибуля і часник. Змішайте всі інгредієнти, додайте хрін, лимонний сік і сіль.
Слайси копченої ковбаски наріжте на маленькі кубики.
Ретельно перемішайте всі інгредієнти. Викладіть на блюдо кулінарне кільце, покладіть в нього салат, придавлюючи його ложкою.
Посипте кожну порцію копченої паприкою, прикрасьте спаржею, горошком і залишками ковбаси.