Салат з китайської капусти
(покроковий рецепт з фото)
Салат з китайської капусти - дуже швидкий в приготуванні і дуже корисний! У кожного є свій варіант простого рецепту салату з китайської капусти, а я поділюся своїм - з ковбасою і кукурудзою.
Китайська капуста - легка, хрустка, корисна, тому я часто намагаюся замінювати нею звичайну капусту. Салат з китайської капусти готується в два рахунки, а внаслідок в інгредієнтів стає дуже навіть ситним. Такий салат цілком здатний замінити ланч в спекотний літній день.
Для приготування китайської капусти, вірніше - салату з китайської капусти, я часто використовую мою улюблену шинку і знежирений йогурт замість майонезу. Чоловік же любить добряче поперчити салат і додати улюблені травички. По бажанню (і для яскравості), можна додати болгарський перчик.
- Капуста китайська - 1 штука
- Ковбаса або шинка - 300 грам
- Консервована кукурудза (банку) - 1 штука
- Майонез - 6-8 Ст. Ложок
1. Дрібно наріжте китайську капусту.
2. Соломкою наріжте ковбасу або шинку.
3. Капусту і ковбасу перемішайте, додайте консервовану кукурудзу і майонез.
4. Все перемішайте, викладіть салат в посуд для подачі. Приємного!