Рецепт Салат з картоплею і тунцем фото

Салат з картоплею і тунцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Картопля , Консервований тунець , Тунець
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Риба з картоплею - поєднання поширене і навіть класичне. Додамо до цього теплу пікантну заправку - і в підсумку отримаємо ситний салат, який цілком замінить собою самостійне блюдо.

Опис приготування:

Якщо ви любите салати з консервованою рибою, то спробуйте приготувати салат з тунцем, картоплею і зеленню. Ніжний, ароматний і дуже ситний салат, виготовлений на основі консервованого тунця, можна створити, не докладаючи особливих зусиль. Шляхетна риба робить салат вишуканим і яскравим.

  • Картопля - 1 штука
  • Благословення - 1 штука
  • Консервований тунець - 250 грам
  • Цибуля зелена - 1 пучок
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Каррі - 1/4 чайних ложки
  • Сіль, перець - За смаком
салат з картоплею і тунцем - фото крок 1
1. Злийте все масло з тунця, використовуючи сито і ємність.
салат з картоплею і тунцем - фото крок 2
2. Наріжте картоплю і батат на середні кубики. Варіть овочі до готовності протягом 10 хвилин.
салат з картоплею і тунцем - фото крок 3
3. Додайте тунець до остившему картоплі і батату.
салат з картоплею і тунцем - фото крок 4
4. В ту ж ємність додайте подрібнену цибулю.
салат з картоплею і тунцем - фото крок 5
4. З'єднайте сметану, каррі, сіль і перець за смаком.
салат з картоплею і тунцем - фото крок 6
6. Перемішайте інгредієнти з заправкою і подавайте до столу.

Схожі рецепти