Салат з картоплею і тунцем
(покроковий рецепт з фото)
Риба з картоплею - поєднання поширене і навіть класичне. Додамо до цього теплу пікантну заправку - і в підсумку отримаємо ситний салат, який цілком замінить собою самостійне блюдо.
Якщо ви любите салати з консервованою рибою, то спробуйте приготувати салат з тунцем, картоплею і зеленню. Ніжний, ароматний і дуже ситний салат, виготовлений на основі консервованого тунця, можна створити, не докладаючи особливих зусиль. Шляхетна риба робить салат вишуканим і яскравим.
- Картопля - 1 штука
- Благословення - 1 штука
- Консервований тунець - 250 грам
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Каррі - 1/4 чайних ложки
- Сіль, перець - За смаком
1. Злийте все масло з тунця, використовуючи сито і ємність.
2. Наріжте картоплю і батат на середні кубики. Варіть овочі до готовності протягом 10 хвилин.
3. Додайте тунець до остившему картоплі і батату.
4. В ту ж ємність додайте подрібнену цибулю.
4. З'єднайте сметану, каррі, сіль і перець за смаком.
6. Перемішайте інгредієнти з заправкою і подавайте до столу.