Салат з картоплею і селерою
(покроковий рецепт з фото)
Салати на картоплі - одні з найпростіших і різноманітних. Беремо за основу один продукт, а решта міняємо за смаком. Також можна спробувати різні заправки. Пропоную вам одну з нових варіацій.
Сьогодні пропоную вам дізнатися про те, як приготувати салат з картоплею і селерою. У складі також буде сир, бекон і яйця. І буде просте додаток, яке ідеально підкреслить смак: це поєднання гірчиці, сметани і майонезу. Такий салат точно замінить повноцінний обід, адже він дуже ситний.
- Картопля маленький - 1125 грам
- Твердий сир - 120 грам
- Бекон - 150 грам
- Стебло селери - 2 штуки
- Зелена цибуля - 2 штуки
- Яйце - 5 штук
- Майонез - 200 грам
- Крем - 100 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Насіння селери - 1 Чайна ложка
- Чорний мелений перець - 0, 25 чайних ложки
- Паприка - 1 щіпка
1. Картоплю відварити у великій кількості води в мундирі протягом 25 хвилин. В цей же час відваріть круто яйця.
2. Потім картопля остудіть і розділіть на половинки.
3. Потім наріжте дрібними кубиками селеру і сир. Дрібно наріжте обидва види цибулі. Наріжте часточками яйця. З'єднайте всі продукти разом.
4. Салат заправте майонезом, гірчицею, сметаною і оцтом. Також додайте сіль, насіння і перець. Все перемішайте. Зверху додайте дрібно нарізаний бекон і паприку. Смачного!