Салат з капусти з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную рецепт дуже смачного м'ясного салату. Овочі чудово поєднуються з відвареної яловичиною, салат виходить ситний, але не важкий. Оливкова олія, часник і перець наповнюють його ароматом.
Яловичину відварюємо і охолоджуємо заздалегідь. Вибираємо м'ясо без жиру. Для салату використовуємо тільки листочки базиліка.
- Яловичина - 200 грам (відварна)
- Капуста молода - 200 грам
- Помідор - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Базилік - 1 пучок
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний перець - 1-2 Щепоток
Підготуємо інгредієнти.
Яловичину попередньо відварюємо до готовності. Для смаку додаємо сіль і лавровий лист.
Капусту тонко шаткуємо і висипаємо в миску.
Додаємо нарізаний помідор.
Яловичину тонко нарізаємо і висипаємо до овочів.
Листя базиліка ріжемо, часник пропускаємо через прес. Базилік і часник додаємо до решти інгредієнтів.
Заправляємо наш салат оливковою олією. Посипаємо сіллю, перцем і перемішуємо.
Салат з молодої капусти з яловичиною готовий. Смачного!