Салат з капусти і яблук
(покроковий рецепт з фото)
Це один з найпростіших, але тим не менш, дуже популярних, корисних, вітамінних, смачних і соковитих салатів. Готується легко і просто, може подаватися до столу в будь-який час року і в будь-який час доби.
Цей смачний і соковитий вітамінний салат доречний на вашому столі в будь-який час року і за будь-якого приводу. Інгредієнти для салату завжди доступні, часу і сил на приготування витрачається зовсім небагато. А як приготувати салат з капусти і яблук, ви дізнаєтеся з цього рецепта.
- Капуста - 700-800 грам
- Яблука - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Лимон - 1/2 штуки
- Сіль - 2-3 Щепоток (за смаком)
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Капусту нашаткувати тонкою соломкою, додамо сіль і трохи пам'ятаємо, щоб стала м'якше і пустила сік.
Морква і яблука очистимо від шкірки і натерти на крупній тертці або середньої.
Перемішуємо капусту, яблука та моркву. Додаємо масло, лимонний сік і мелений чорний перець. Ще раз перемішати.
І подаємо до столу, прикрасивши зеленню.