Салат з індички з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Даний рецепт повністю змінить ваше уявлення про салатах. Що, вони можуть бути настільки ситними, що друга страва не буде потрібно! ось, наприклад, салат з індички з квасолею. Переконайтеся самі!
Для того щоб швидко приготувати ситний салат з індички з квасолею, відваріть м'ясо і квасолю заздалегідь. Можна також використовувати копчену індичку і консервовану квасолю, але це буде вже менш корисно. До речі, якщо Ви не вживаєте майонез, можна замінити його звичайною сметаною. Подавайте з зеленню. Смачного!
- Квасоля відварна - 150 грам
- Лук червоний - 0, 5 штуки
- Індичка відварна - 200 грам
- Яйця - 2 штуки
- Майонез - 70 грам
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Відварну або консервовану квасолю відокремте від рідини і перекладіть в миску.
Дрібно нарізану цибулю відправляйте до квасолі. Краще використовувати саме червону цибулю, він менше гірчить і без термічної обробки в салатах куштували краще
Відварені круто яйця охолодіть, чистий, наріжте і додайте до квасолі з цибулею.
Відварну індичку наріжте дрібними шматочками і додайте до салату.
Заправте салат майонезом, посоліть і поперчіть його. Перемішайте всі інгредієнти.
Салат готовий до вживання. Подавайте його зі свіжою зеленню. Смачного!