Салат з грінками і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні розповім, як приготувати салат з грінками і сиром. Цей смачний, ситний салат поєднав в собі легкість китайської капусти, ніжність фети, хрускіт грінок і оригінальну заправку. Пригощайтеся!
Мені подобається складати салати, додаючи нові інгредієнти. А в цьому салаті особливу пікантність додає оригінальна заправка. Насіння гірчиці при нагріванні надають горіховий присмак рослинної олії. Спробуйте, це смачно! Приємних вам клопоту на кухні!
- Фета - 150 грам
- Яйце - 1 штука
- Пекінська капуста - 1 штука
- Помідор - 1-2 штук
- Скибочку батона - 4-5 штук
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Насіння гірчиці - 1 Чайна ложка
- Паприка сушена - 1 Чайна ложка
- Часник - 1-2 зубчиків
- Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
- Сік мандариновий - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Цибуля зелена - 1 пучок
Підготуйте необхідні продукти. Овочі промийте прохолодною водою.
Яйце відварити круто.
Масло рослинне і насіння гірчиці нагрійте на сковороді. Як тільки насіння гірчиці стануть лопатися, зніміть з вогню негайно! Перелийте гаряче масло в ємність для заправки.
Скибочки багета наріжте на такі шматочки, щоб потім було зручно наколювати на виделку. На розігріту сковороду, змащену маслом, викладіть подрібнений часник. Додайте шматочки багета, посипте паприкою і обсмажте до рум'яності.
Нашинкуйтекапусту, наріжте очищене яйце скибочками, викладіть капусту і яйце на блюдо для подачі.
Потім помідор, нарізаний скибочками.
Тепер грінки, посоліть все за смаком. Враховуйте, що фета досить солона.
Фету наріжте маленькими шматочками. Для заправки змішайте масло з насінням гірчиці і сік цитрусових, заправте салат. Посипте зверху подрібненою зеленою цибулею.
Смачного!