Рецепт Салат з грибів фото

Салат з грибів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Гриби, Морква, Печериці
Пісні страви
На обід, На вечерю
Салати

Не маючи під рукою м'ясо, птицю або ковбасу, ви зможете легко їх замінити, якщо готуєте салат. І навіть не втратите білкову основу! Для цього варто вибрати відповідний продукт, наприклад - грибочки.

Але інші продукти можна зберегти, адже такі страви дуже гармонійно виглядають і з м'ясом, без нього. Так що записуйте, як приготувати салат з грибів з морквою і горошком. Як ви можете помітити, рецепт дуже варіативний, не бійтеся щось додати і поміняти.

  • Luk-salotų - 3 штуки
  • Морква - 5 штук
  • Печериці - 7 штук
  • Горошок консервований - 400 грам
  • Крем - 2-3 Ст. Ложок
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
салат з грибів - фото крок 1
Цибулю очистіть і дрібно наріжте.
салат з грибів - фото крок 2
Обсмажте цибулю на розігрітій олії протягом 10-15 хвилин на помірному вогні.
салат з грибів - фото крок 3
Промийте і наріжте маленькими кубиками гриби. Додайте їх в сковороду. Перемішайте.
салат з грибів - фото крок 4
Обсмажте шампіньйони до повного випаровування рідини протягом 10 хвилин. Потім додайте сметану і сіль. Перемішайте інгредієнти, готуйте ще 3 хвилини.
салат з грибів - фото крок 5
Морква відваріть до готовності. Чистий eё, остудіть і наріжте кубиками.
салат з грибів - фото крок 6
У салатниці змішайте печериці з морквою, коли вони охолонуть.
салат з грибів - фото крок 7
Додайте в салат горошок і сіль, ретельно все перемішайте. Смачного!

Схожі рецепти