Салат з цибулею і кукурудзою
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами рецептом простого салату з консервованої кукурудзи і зеленої цибулі. За смаком він нагадує веганські версію крабового салату, але без використання продуктів тваринного походження.
Нижче я розповім докладніше, як приготувати салат з цибулею і кукурудзою. Для ситності в салат можна додати відварний рис. Виходить смачно, ситно і незвично!
- Тофу - 100-150 грам
- Веганські сир - 80 грам
- Огірок - 1-2 штук
- Кукурудза - 1/2 банки (консервована)
- Зелена цибуля - 1/3 пучка
- Сіль - За смаком
- Пісний майонез - 1-2 Ст. Ложок
Підготуйте всі інгредієнти.
Тофу і веганські сир натріть на крупній тертці.
Огірки наріжте брусочками.
Додайте в салат подрібнену цибулю і кукурудзу.
Заправте салат майонезом, посоліть за смаком і перемішайте.
Салат з цибулею і кукурудзою готовий, смачного!