Салат з буряка з оцтом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Салат з буряка з оцтом - виходить смачним, досить ситним і корисним. Готується він елементарно, тому складнощів ніяких в процесі приготування виникнути не повинно.
Опис приготування:
Перш за все запечіть буряк в духовці протягом години або ж відваріть її до повної готовності. Після цього натріть її на тертці, додайте всі необхідні спеції, оцет. Перемішайте і сміливо подавайте салат до столу!
- Буряк - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
- Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Запечіть буряк в духовці протягом години, температуру встановіть 200 градусів. Очистіть її.
Натріть буряк на крупній тертці.
Додайте сіль.
Додайте мелений перець.
Додайте оцет.
Перемішайте салат.
Ось такий салат вийшов! Смачного!