Салат з беконом і куркою
(покроковий рецепт з фото)
Салати дуже легке блюдо, яке можна поєднувати з будь-яким м'ясом. Сьогодні хотілося б поділитися з вами салатом, в якому поєднувалися б не тільки корисні овочі, але і бекон з куркою.
Салатик виходить дуже поживним і смачним, дивіться, як би його без вас не встигли з'їсти! Рецепт приготування салату з беконом і куркою велика різноманітність, сьогодні ми розглянемо з вами один з простих рецептів.
- Куряча грудка - 150 грам
- Бекон - 100 грам
- Перепелині яйця - 8 штук
- Листовий салат ромен - 100 грам
- Помідори черрі - 8 штук
- Сир пармезан - 30 грам
- Корнішони консервовані - 60 грам
- Майонез - 100 грам
- Оливкова олія - 20 мілілітрів
- Сіль морська, перець - За смаком
Приготування:
1. Займемося курячою грудкою. Натираємо її сіллю, перцем і обмазуємо з усіх боків оливковою олією. Розігріваємо сковороду гриль і викладаємо на неї наші підготовлені курячі грудки, обсмажуємо з кожного боку по 8-10 хвилин.
1. Займемося курячою грудкою. Натираємо її сіллю, перцем і обмазуємо з усіх боків оливковою олією. Розігріваємо сковороду гриль і викладаємо на неї наші підготовлені курячі грудки, обсмажуємо з кожного боку по 8-10 хвилин.
2. Тепер перейдемо до бекону. Нарізаємо його кубиками і обсмажуємо до золотистого кольору на сковороді.
3. Перепелині яйця необхідно зварити круто, для цього заливаємо їх холодною водою, доводимо до кипіння і після закипання варимо 3-5 хвилин. Остужаем, очищаємо і ріжемо на половинки.
4. Салат промиваємо, розбираємо по листочків і крупно їх нариваємо в миску. До салату додаємо наші порізані навпіл перепелині яйця.
5. Корнішони необхідно витягти з банки і обсушити від зайвого соку на паперовому рушнику, після чого нарізаємо їх кільцями і додаємо в салат. Помідори черрі промиваємо, розрізаємо навпіл і також додаємо в миску до салату.
6. Готові курячі грудки розрізаємо по-вздовж і отримані 2 половинки нарізаємо скибочками. Додаємо до салату.
7. Також додаємо до салату наш підсмажений бекон і заправляємо салат майонезом, перемішуємо, додаємо перець і знову все перемішуємо. Викладаємо на блюдо і зверху посипаємо натертим сиром пармезан. Наш салатик готовий! Смачного!