Піца з куркою і беконом
(покроковий рецепт з фото)
Апетитна піца з куркою і беконом сподобається вам з першого шматочка. Будучи ще в духовці, видаючи неповторний аромат, вона збере в кухні всіх ваших домочадців! смачна піца - це кращий обід.
Рецепт піци з куркою і беконом я раджу всім друзям. Дуже смачна і ситна піца полюбилася мені вже давно, ще в Італії, коли я вперше спробував її в маленькій італійській провінції. І мені здалося, що саме тут, в маленькому містечку, можна спробувати справжню італійську піцу, виконану у всіх традиціях! Ділюся рецептом з вами.
Почнемо з тіста.
1. У чашці змішайте два яйця і тепле молоко. Віночком або вилкою.
2. Просійте борошно в окремій чашці.
3. Почніть поступово вливати в просіяне борошно яєчно-молочну масу, замішуйте тісто десять хвилин. Мінімум!
4. Замішані тісто скачайте в кульку і покладіть в чашку, змащену оливковою олією. Відкладіть в сторону під рушник на 15 хвилин.
5. Поки тісто настоюється, приготовим начинку. Куряче філе наріжте маленькими шматочками і обсмажте на оливковій олії з усіх боків. Готове м'яке куряче м'ясо відкладіть в сторону.
6. Бекон наріжте кубиками, теж невеликими.
7. Приготуйте деко. Постеліть на нього Пекарській папір або змастіть оливковою олією.
8.Тісто настоялося, тепер його можна розкачати. Воно повинно бути в формі кола, раскатанное товщиною в півсантиметра. Акуратно перекладіть тісто на деко, дивіться, щоб не порвалося.
9. Змащуємо тісто томатним пюре.
10. Тепер викладаємо курку з беконом. Рівномірно розподіліть по всій площі основу для піци.
11. Тепер нарізаємо помідори. Як хочете, можете часточками, можете кружками, можете дуже дрібно. Рубаємо базилік. Розкладіть базилік і помідори поверх курки і бекону.
12. Сир Моцарелла наріжте скибочками, а сир Пармезан натріть на крупній тертці.
13. Спочатку поверх начинки і помідор розкладіть Моцареллу, а потім посипте піцу сиром Пармезан.
14. Відправляємо в духовку на двадцять хвилин.
Ваша піца з куркою і беконом готова. Смачного.
- Борошно - 2 склянки
- Яйце - 2 штуки
- Томатне пюре - 3-4 Ст. Ложок
- Сир Моцарелла - 100 грам
- Базилік свіжий - - За смаком
- Сіль - - За смаком
- Помідор - 1 штука
- Куряче філе - 300 грам
- Оливкова олія - За смаком
- Молоко - 0, 5-1 склянки
- Бекон - 150 грам
- Сир пармезан - 50 грам
Почнемо з тіста.
1. У чашці змішайте два яйця і тепле молоко. Віночком або вилкою.
2. Просійте борошно в окремій чашці.
3. Почніть поступово вливати в просіяне борошно яєчно-молочну масу, замішуйте тісто десять хвилин. Мінімум!
4. Замішані тісто скачайте в кульку і покладіть в чашку, змащену оливковою олією. Відкладіть в сторону під рушник на 15 хвилин.
5. Поки тісто настоюється, приготовим начинку. Куряче філе наріжте маленькими шматочками і обсмажте на оливковій олії з усіх боків. Готове м'яке куряче м'ясо відкладіть в сторону.
6. Бекон наріжте кубиками, теж невеликими.
7. Приготуйте деко. Постеліть на нього Пекарській папір або змастіть оливковою олією.
8.Тісто настоялося, тепер його можна розкачати. Воно повинно бути в формі кола, раскатанное товщиною в півсантиметра. Акуратно перекладіть тісто на деко, дивіться, щоб не порвалося.
9. Змащуємо тісто томатним пюре.
10. Тепер викладаємо курку з беконом. Рівномірно розподіліть по всій площі основу для піци.
11. Тепер нарізаємо помідори. Як хочете, можете часточками, можете кружками, можете дуже дрібно. Рубаємо базилік. Розкладіть базилік і помідори поверх курки і бекону.
12. Сир Моцарелла наріжте скибочками, а сир Пармезан натріть на крупній тертці.
13. Спочатку поверх начинки і помідор розкладіть Моцареллу, а потім посипте піцу сиром Пармезан.
14. Відправляємо в духовку на двадцять хвилин.
Ваша піца з куркою і беконом готова. Смачного.